Tapetserare Stockholm

Tapetserare-Stockholm

Tapetsering du blir garanterat nöjd med

Våra tapetserare utför tapetsering i olika miljöer. Det finns en hel del olika tapeter att välja mellan. Till att börja med gäller det att komma fram till om väggen ska målas, tapetseras eller kanske ha någon annan typ av ytskikt. Att sätta upp en tapet är alltid ett gott alternativ. I ett vanligt bostadsrum är det målning eller tapet som gäller. Många föredrar tapeter då det går att leka både med färg, struktur och mönster på tapeten.

Välj den tapet som passar dig

Tapeter tillverkas i en mängd olika material. Den enklaste formen av tapet är papperstapeter. De riktigt billiga tapeterna är oftast av enkelt papper och ganska tunna. Men en papperstapet kan också vara ganska grov, och ibland är den försedd med akryllack. Det gör den mer hållbar i längden, samt förändrar ytstrukturen.

En klassiker från 1970-talet är de olika väv- och tygtapeterna. De består av en yta av tyg eller fibrer som fästs på en pappersbård. Dessa har åter kommit i ropet, inte minst som fondtapeter, då de är dyra och ömtåliga.

Vinyltapeter är populära val i barnens rum och i köket. Det beror på att vinylen är smutsavvisande och tål avtorkning. Dessa tapeter är lätta att hålla rena. Men de ser också annorlunda ut än de andra tapeterna.

Våra tapetserare tipsar

Något som kan vara värt att tänka lite extra på vid tapetsering är vilken kvalitet som krävs på tapeten. I ett barnrum, ett kök eller i andra rum där spill och slitage är högt, är det värt att satsa på en tapet som tål att torkas av ordentligt. Hur snygg tapeten än är i grunden, blir den aldrig vackrare än dess yta. Med fläckar och rivmärken blir tapeten snabbt ful och sjaskig.

Vinyltapeter tål en hel del och har utvecklats enormt på senare tid. De är däremot ganska dyra. Det finns också papperstapeter av högre kvalitet, som också tål mer än de tunna och billiga varianterna. Dessa papperstapeter har en fuktavvisande yta av akryllack. Den moderna non-woven tapeten är också en slitstark produkt. Speciella våtrumstapeter och ecoryltapeter är däremot det enda som gäller i ett våtrum, då de verkligen är avsedda för att tåla väta.

Inför tapetsering 

Vid invändig målning och tapetsering av lägenheter och hus är framförallt täckning av golv och möblemang en viktig del avarbetet. Våra tapetserare jobbar för att minimera dammspridningen genom att plasta in och täcka så mycket som möjligt. Våra tapetserare använder sig också av dammfällor för att suga upp damm i luften vid slipning av spackel på väggar och tak. Det ni som kund kan tänka på när ni har beställt målning eller tapetsering av oss är att plocka undan kläder och ömtåligt gods och förbereda så gott det går.

Tapetserare för hela Stockholm

O. Nybergs Måleri finns på Sköntorpsvägen 87, i Årsta Stockholm. Våra tapetserare erbjuder sina tjänster över hela Stockholmsregionen.

Jobbar bara med det bästa - Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med våra tapetserare!
Vår huvudsakliga samarbetspartner för målarmaterial är Alcro.
Vi utför alla former av målning, tapetsering och förarbeten som krävs.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.