Om företaget

O.Nybergs Måleri AB är ett måleriföretag i Stockholm, verkar inom hela hela Stockholm, sedan 2014 Vi utför det mesta inom måleri. Allt från mindre lägenheter till stora villor och byggnader

Våra kunder är : 

  • Privatpersoner
  • Bostadsrättsföreningar
  • Stora som små privata & allmännyttiga fastighetsägare

Självklart har både våra medarbetare och företaget i sig alla de försäkringar, certifieringar, behörigheter och intyg som krävs för alla de arbeten vi utför.

Företaget utför alla förekommande målningsarbeten in och utvändigt på byggnader för olika ändamål. Det gäller både nybyggnation och renovering. Företaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri.

Vi har vårt egna kontrollprogram vid arbeten och egenkontroller bokförs alltid efter avslutat projekt.

Vi lämnar utförliga garantier enligt konsumenttjänstelagen på alla måleriarbeten vi utför eftersom vårt mål är att du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita O.Nybergs Måleri AB.

Vårt mål är att fortsätta att växa som företag och fortsätta bygga upp ett redan starkt och välrenommerat namn inom måleribranschen.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.